TIETOA MEISTÄ

SIURON KOSKI-TEATTERI SIJAITSEE KAUNIISSA SIUROLAISESSA MAISEMASSA KOSKEN HELMASSA

Siuron Koski-Teatteri on 2016 perustettu Siurolainen teatteriryhmä, jonka esitykset erottuvat edukseen.

Kesällä 2023 kosken rannan valloittaa hurmaava Knut Pitkäjalka. Satumaisesta Sirkku Peltolan kokoperheen näytelmästä ei puutu vauhtia, eikä myöskään hullunkurisia, mutta sympaattisella tavalla tuttuja hahmoja. Näyttelijöitä on lavalla 10-vuotiaasta 71-vuotiaaseen, joten katsomoonkin voi ihan kaikenikäiset tulla.

Osoite:

Kuljuntie 1, 37200 SIURO

Näyttämö sijaitsee Siuron Voimalan takana.

Parkkipaikka sijaitsee Voimalan ympäristössä, vastapäisen Eräketun edessä tai Koski-Baarin parkkialueella.

Edellisvuoden näytelmiä ja arvosteluja:

2022 – Löytöeläintoimisto Käpälämäki ja kadonneen kesäkissan tapaus

”Jännitystä ja huumoria riitti Siuron Koski-Teatterin ensimmäisessä lastennäytelmässä, joka ei toivottavasti jää viimeiseksi.”

Nokian uutiset, Anna Eveliina Hänninen
https://www.nokianuutiset.fi/elamanmeno/art-2000008936327.html

2021 & 2022 – Öbaut Seitsemän Veljestä

”Avot, kyllä kannatti! Koivusalon ja ohjaaja Kyösti Kallion sovittama teksti toimii kuin junan vessa. Kiven alkuperäisteoksesta on mukana toki kaikki oleelliset henkilöt, tapahtumat ja paikat, mutta lyhennettynä, mukailtuna, karrikoituna ja entisestäänkin humoristettuna. Esityksen välillä henkeäsalpaava tahti tarjoilee niin nauruntyrskähdyksiä, hihitystä kuin hekotustakin. Kiven teksti on kokoajan taustalla punaisena lankana, mutta päälle on kuorrutettu kaikkea muuta mahdollista paksu kerros….Hulvaton esitys ja ihan kesäteatterien aatelia, taas kerran. Menkää, katsokaa ja tykästykää!”

Katri, Paljon melua teatterista -blogi https://paljonmeluateatterista.blogspot.com/2021/07/obaut-seitseman-veljesta-siuron-koski.html

”Neljälle näyttelijälle kirjoitettu komedia ei tuota koskiteatterilaisille vaikeuksia. Roolit vaihtuvat lennokkaasti, eikä voi kuin ihailla näyttelijöiden fyysistä tulkintaa eri rooleista”

Anne Haapalainen, Nokian Uutiset
https://www.nokianuutiset.fi/elamanmeno/art-2000008157208.html

2019 – Kalenteritytöt

”Parasta ovat näyttelijät. En ryhdy kaikkia luettelemaan, mutta varsinkin tässä näytelmässä ryhmän piti toimia yhteen kuten tarinassakin. Ja näin todella tapahtui.”

/5

Jukka L. Savolainen – smackthejack.net
https://www.smackthejack.net/onnigideon/60535/

”Näytelmä on lämmin tarina ystävyydestä ja rakkaudesta, joka saa tipan silmäkulmaan vielä sen jälkeenkin, kun on jättänyt Siuron kauniit maisemat taakseen. Se on nokkela ja koskettava, ja samaan aikaan sekä hauska että surullinen. Mene. Katso. Ja varaudu nauruun ja kyyneliin. Vahva suositus.”

Jenna Salonen, Nokian Uutiset
https://www.nokianuutiset.fi/uutiset/art-2000006865527.html

”Yleisö ulvoo naurusta, ja monen mielessä varmaan vilahtaa myös ihmetys – kyllä nämä naiset uskaltavat.”

Katri, Paljon melua teatterista-blogi https://paljonmeluateatterista.blogspot.com/2019/07/kalenteritytot-siuron-koski-teatteri.html

2018 – Ulvova Mylläri

”Siuron Gunnar ulvoo katsojien sydämiin ja ajatuksiin.”

/5

Matti Kuusela – Aamulehti
https://www.aamulehti.fi/teatteri/art-2000007586099.html

”Ehdottomasti esityskin oli tämän kauden helmiä! … Tämä on suomalaista kesäteatteriperinnettä parhaimmillaan. Ei voi kun toivottaa mitä parhainta jatkoa siurolaisille! Jatkossa aion olla paikalla joka kesä.”

Katri, Paljon melua teatterista – blogi https://paljonmeluateatterista.blogspot.com/2018/07/ulvova-myllari-siuron-koski-teatteri.html

2017 – Aatamin puvussa ja vähän Eevankin

”Se oli rehellistä ja tunnelmallista kesäteatteria, joka osoittaa sen, että pienillä resursseilla saadaan kuitenkin suuren luokan kesätunnelmaa.”

/5

Jukka L. Savolainen – smackthejack.net
http://www.smackthejack.net/onnigideon/49449