KESÄN 2022 NÄYTELMÄT

Valloittava uusi lasten ja nuorten näytelmä marssittaa lavalle Löytöeläintoimiston agentit selvittämään kadonneen kesäkissan tapausta. Esityksestä ei takuulla puutu vauhtia, huumoria, eikä jännitystä, kun tarkkavainuinen ja logiikkaan nojaava Valo Vainukoira ja egotrippaileva Pässi Holopainen yrittävät pysyä pienen Valko-kissan seikkailussa mukana.

Hanki lippusi täältä: https://siuronkoskiteatteri.eventiolive.fi/

Suositusikäraja: 6+

Tämä hurmaava iloittelu! Öbaut Seitsemän Veljestä, joka ei todella jätä Kiveä Kiven päälle. Näyttelijät, nekin menevät läpi harmaan Kiven ja Kiveäkään ei jätetä kääntämättä, etteikö sieltä jotain hauskaa löytyisi.

Näytelmä ottaa Aleksis Kiven klassikon käsittelyynsä ja puristaa sen huumorimankelin läpi ja tekee siitä neljän näyttelijänsä avulla uuden modernin klassikon. Rohkea näytelmä nojaa Kiven tekstiin, johon Mikko Koivusalo on loisteliaasti tuonut parodian ja farssin piirteitä. Voimme taata, ettei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, kun näyttelijät kurvaavat lavalle, ja vetävät tekstin mutkat leveiksi tai suoriksi! Ja takuulla vauhdikkaasti!

”Avot, kyllä kannatti! Koivusalon ja ohjaaja Kyösti Kallion sovittama teksti toimii kuin junan vessa. Kiven alkuperäisteoksesta on mukana toki kaikki oleelliset henkilöt, tapahtumat ja paikat, mutta lyhennettynä, mukailtuna, karrikoituna ja entisestäänkin humoristettuna. Esityksen välillä henkeäsalpaava tahti tarjoilee niin nauruntyrskähdyksiä, hihitystä kuin hekotustakin. Kiven teksti on kokoajan taustalla punaisena lankana, mutta päälle on kuorrutettu kaikkea muuta mahdollista paksu kerros….Hulvaton esitys ja ihan kesäteatterien aatelia, taas kerran. Menkää, katsokaa ja tykästykää”

Katri, Paljon melua teatterista -blogi https://paljonmeluateatterista.blogspot.com/2021/07/obaut-seitseman-veljesta-siuron-koski.html

Hanki lippusi täältä: https://siuronkoskiteatteri.eventiolive.fi/